See De Full List Of Buhari Ministers


See De Full List Of Buhari Ministers

President Muhammadu Buhari don appoint ministers and him don give dem their office

As you continue to read, you go see de names of de ministers and which office dem dey occupy.

First Lady Aisha Buhari Shuk Mouth Enter Police Vs Timi Dakolo Palava

See de full list below;

  1. Dr. Ikechukwu Ogah (Abia State) -Minister of State, Mines and Steel Development
  2. Mohammed Musa Bello (Adamawa State) -Minister of the Federal Capital Territory
  3. Godswill Akpabio (Akwa Ibom State)- Minister of Niger Delta
  4. Chris Ngige (Anambra State)- Minister of Labour and Employment
  5. Sharon Ikeazor (Anambra State) Minister of State, Environment
  6. Adamu Adamu (Bauchi State) Minister of Education
  7. Ambassador Maryam Katagun (Bauchi State)-Minister of State, Industry, Trade and Investment
  8. Timipre Sylva (Bayelsa State) Minister of State, Petroleum under the President
  9. George Akume (Benue State)- Minister of Special Duties
  10. Mustapha Baba Shehuri (Borno State) Minister of State, Agriculture and Rural Development
  11. Goddy Jedy Agba (Cross River State) -Minister of State, Power
  12. Festus Keyamo (Delta State) -Minister of State, Niger Delta
  13. Ogbonnaya Onu (Ebonyi State) -Minister of Science and Technology
  14. Osagie Ehanire (Edo State) -Minister of Health
  15. Clement Ike  (Edo State)-Minister of Budget and National Planning
  16. Richard Adeniyi Adebayo (Ekiti State) -Minister of Industry, Trade and Technology
  17. Geoffrey Onyeama (Enugu State) -Minister of Foreign Affairs
  18. Ali Isa Pantami (Gombe State) -Minister of Communications
  19. Emeka Nwajiuba (Imo State) -Minister of State, Education
  20. Suleiman Adamu (Jigawa State) -Minister of Water Resources
  21. Zainab Ahmed (Kaduna State) -Minister of Finance
  22. Muhammad Mahmood (Kaduna State) -Minister of Environment
  23. Sabo Nanono (Kano State) -Minister of Agriculture and Development
  24. Major General Bashir Salihi Magashi (Kano State) -Minister of Defence
  25. Hadi Sirika (Katsina State) -Minister of Aviation
  26. Abubakar Malami (Kebbi State)-Minister of Justice
  27. Ramatu Tijjani (Kogi State)- Minister of State, FCT
  28. Lai Mohammed (Kwara State)-Minister of  Information and Culture
  29. Gbemisola  Saraki (Kwara State) -Minister of State, Transportation
  30. Babatunde Fashola (Lagos State) -Minister of Works and Housing
  31. Adeleke Mamora (Lagos State) -Minister of State, Health
  32. Mohammed H. Abdullahi (Nasarawa State) Minister of State, Science
  33. Zubair Dada (Niger State) Foreign Affairs
  34. Olamilekan Adegbite (Ogun State)- Minister of Mines and Steel development
  35. Tayo Alasoadura  (Ondo State)-Minister of State, Labour
  36. Rauf Aregbesola (Osun State), Minister of Interior
  37. Sunday Dare (Oyo State) Minister of Youths and Sports
  38. Paulen Talen (Plateau State) Minister of Women Affair
  39. Rotimi Amaechi (Rivers State) Minister of Transportation
  40. Maigarai Dingyadi (Sokoto State) Minister of Police Affairs
  41. Sale Mamman (Taraba State) Minister of Power
  42. Abubakar D. Aliyu (Yobe State) Minister of State, Housing
  43. Sadiya Umar Faruk (Zamfara State), Minister of Humanitarian Affair