SAFTAs 2018: List Of Winners (Night 2)


SAFTAs 2018: List Of Winners (Night 2)

The award show wey dey the 12th edition now present awards give those wey win today wey be the second night of the award

Night one of SAFTAs celebrate good work for the technical craft in the industry. The evening host na Phat Joe and na celebration of the talent behind the scenes.

SAFTAs 2018: Full List Of Winners From Night One

The second night of the award hold today and SABC carry am live from 8pm. Make e for no loss, check the full list of winners below;

Congratulations to Johan Stemmet for winning the Lifetime achiever award #SAFTAs12

A post shared by SAFTAs (@saftassa) on

Remember to check back as we go dey update this list and no forget share with your friends via social media with the social media icons wey dey below.